December = openingsmaand

Heb jij de vernieuwde showroom van Interieur & Design al ontdekt? De nieuwe concepten en het compleet opgefrist interieur zorgen voor een pakkende sfeer. We kunnen écht niet wachten om het allemaal aan je voor te stellen tijdens de openingsmaand van Interieur & Design in december!

Waarin we verschillen van anderen? De durf om concepten te mixen en zo écht unieke leefwerelden op maat te creëren. Geen meubelen van dertien in een dozijn, maar echte eyecatchers met net dat tikkeltje meer. We creëren interieurs die nog lang een glimlach op je gezicht zullen toveren. Kom langs voor de ultieme beleving. Wil je je interieur eens op een originele manier vernieuwen? Dan staat het Vandermeeren-team voor je klaar met aandacht voor jouw budget en wensen.

Met je eigen ogen aanschouwen? We nodigen je van harte uit op onze VIP-opendeurdagen tijdens het weekend van 7 en 8 december. Een hapje en drankje kunnen in de namiddag uiteraard niet ontbreken.

Geen tijd om op ons openingsfeest langs te komen? Niet erg. Je profiteert sowieso heel december van onze openingsvoorwaarden!