Barstoelen

Tafels die mensen samenbrengen

Ken je hygge? Het is het Deense woord voor een gezellig samenzijn: urenlang thuis tafelen met vrienden en familie, lachen om herinneringen en genieten van de kleine dingen. Hoe drukker ons leven is, hoe...

Tafels die mensen samenbrengen

Ken je hygge? Het is het Deense woord voor een gezellig samenzijn: urenlang thuis tafelen met vrienden en familie, lachen om herinneringen en genieten van de kleine dingen. Hoe drukker ons leven is, hoe meer behoefte we hebben aan die warme gezelligheid. En dat treft, want om mensen samen te brengen voor lekker eten en plezante tijden hebben we de perfecte tafels en bijbehorende stoelen in huis.

Tafeltje dekje

Begin je spontaan te glimlachen wanneer je een authentieke, massief eiken tafel ziet? Of past een strakke tafel met een blad in glas of hoogglanslak beter bij je interieur? Bij Vandermeeren vind je wat je zoekt. We hebben tafels voor de kleine gezinnen, rond en vierkant, en voor véél mensen, ovaal, rechthoekig, verlengbaar en uitklapbaar. Reserveer alvast jouw plaats aan de nieuwe tafel in de winkels van Vandermeeren. CalligarisEthnicraftMichel Denolf en Joli zijn maar een paar van onze tafelmerken.

Honderden stoelen om uit te kiezen

Bij een nieuwe tafel horen nieuwe stoelen. En wij steken het niet onder stoelen of banken: bij Vandermeeren is de keuze oneindig groot. Barstoelen, kuipstoelen, eetkamerbanken en eetkamerstoelen: voor ieder achterwerk hebben we de gepaste zit. Stoelen met veel kleuren, makkelijk stapelbaar en licht. En massief houten stoelen met armleuningen en veel details. Klaar voor een stoelendans? Kom snel langs!

Toon meer ...

Pagina's