Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Vandermeeren & inrichten, het zit in ons DNA

Vandermeeren is een echte familiezaak met generaties ervaring in inrichten van a tot z. Dankzij onze ligging aan de kust in Veurne zijn we al meer dan 45 jaar - met voorsprong - dé expert in slimme, betaalbare en kwalitatieve inrichtingen van studio’s en appartementen. Onze gepassioneerde adviseurs ontwerpen verrassende, creatieve en plaatsbesparende interieurs voor elke ruimte. Met bestaande topmerken, eigen maatwerk en service om u tegen te zeggen.

Kom langs en ontdek onze toonzalen aan zee

In onze compleet vernieuwde toonzalen vind je steeds het beste van het beste. Voortdurend vernieuwend, zodat een bezoek op weg naar zee telkens weer verrassend en inspirerend is. Onze prachtige winkels aan de gloednieuwe rotonde bieden complete interieurcollecties en slaapcollecties.

Maak nu je afspraak
Duurzaam comfort.
Vandermeeren toont het verschil.
Onze realisaties
Eigenzinnige interieurs

Wat je ook bij ons kiest - een salon, relax, slaapkamer of bureel, met een eigen frisse kijk op inrichten brengen onze gepassioneerde ontwerpers en adviseurs bestaande merken en eigen maatwerk tot eigenzinnige, creatieve en plaats besparende interieurs waar u zich als klant gegarandeerd thuis voelt.

We leveren aan zee, diep in het binnenland en zelfs tot heel ver over de landsgrenzen heen.

Experts in studio’s en appartementen

Of je nu huurt, een tweede verblijf hebt, of vast aan zee woont; iedereen wil een interieur dat past bij zijn levensstijl. We gaan ver in het meedenken over de juiste oplossing. We laten geen vierkante centimeter onbenut en hebben dankzij eigen maatwerk een oplossing voor élk probleem.

Slim maatwerk

Groots wonen kan in elk soort ruimte, ook bij compacte oppervlaktes. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inrichten van studio’s en appartementen aan zee, neemt Vandermeeren het voortouw op gebied van slimme interieurs.

We brengen nieuwe en verrassende ideeën en tonen daarmee het verschil. Ontdek het pure DNA van Vandermeeren.

We hebben aandacht voor elk detail van je inrichting.

Vandermeeren Interieurs in Veurne; een echte familiezaak met een gepassioneerd team voor inrichten. Als jij het kan dromen, kunnen wij het ontwerpen en realiseren. Onze toonzalen zijn doordacht en uniek, de combinatie van standaard meubelen en eigen maatwerk laten jou het beste van beide werelden zien. Daarnaast hebben we oog voor elk detail en voorzien we ieder interieur van artisanale objecten, originele schilderijen, handgeknoopte tapijten t.e.m. de passende verlichting.

Bekijk onze laatste projecten
  • 10-2020-Vandermeeren-Realisatie-Maatwerk-6 - Vandermeeren Interieurs
  • Parklane - Vandermeeren Interieurs
  • De Greef - Vandermeeren Interieurs
  • 04-2022-Vandermeeren-Realisatie-3 - Vandermeeren Interieurs
  • Clone of 10-2020-Vandermeeren-Realisatie-Maatwerk-10 - Vandermeeren Interieurs
Meer realisaties